RSS

Akhirnya…..

25 Apr

Akhirnya..ya..akhirnya berjaya juga saya membina sebuah blog yang memang telah lama dirancang tapi berkurun baru menjadi… Walaupun belum siap sepenuhnya, at least rangka dah ada la. Almaklum tiap kali mengadap blog ni, banyak betul gangguan. Nak tulis satu perenggam pun mengambil masa. Selalu lepas dinner saya start menulis. Time tu juga anak-anak belajar, so kejap-kejap ada jer soalan yang ditanya. Hilang idea nak menulis kejap.. Belum lagi tiba-tiba ada pulak yang bergaduh dan sebagainya.. bukan jer hilang  idea.. memang terus tutup laptop jawabnya.  Walau apa pun, saya berhasrat agar blog ini dapat saya manfaatkan seperti yang diimpikan.. Kita lihat nanti ya….Sehingga bertemu lagi.

♥sihatcantik4u

 
Leave a comment

Posted by on April 25, 2011 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: