RSS

Masih Belajar

13 May

Proses nak buat blog mungkin nampak mudah bagi yang dah biasa. Tapi bagi orang macam saya, yang tak biasa berblogging ni, agak mengambil masa. So kira saya ni masih di peringkat belajar lagi ni. Kalau ada yang terkurang tu, faham-faham la ye. Kalau anda ada idea macam mana nak perbaiki lagi blog ni, dialu-alukan untuk memberi komen dan tunjuk ajar…

Ikutkan malas juga nak ada blog ni tapi memikirkan dengan adanya blog akan memudahkan lagi pertanyaan orang/kawan2 untuk saya jawab atau terangkan, saya berusaha juga la untuk buat. Bukan apa, banyak pertanyaan tak sempat saya nak jawab menerusi telefon atau nak pegi jumpa. Lagi-lagi yang jauh. Jadi setidak-tidaknya blog ni mampu juga la untuk saya bercerita. Selain tu, sekali cerita boleh cover ramai orang…. kita cuba belajar mempermudahkan kehidupan dengan penggunaan IT, betul tak? Semoga apa yang dihajatkan tercapai hendaknya. Amin…

♥sihatcantik4u

 
Leave a comment

Posted by on May 13, 2011 in Pengumuman

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: