RSS

Nak bergaya di Hari Raya..

16 May

Nampaknya raya tinggal beberapa bulan jer lagi.. anda yang anak dara and mak dara, tak nak ke sekali sekala bergaya di hari raya? Confirm nak, kan? Tapi kalau body cantik lagi tambah anggun bila pakai baju raya yang berpasang-pasang tu. Cik abang pun makin sayang. So, why not ambil kesempatan untuk kuruskan badan sempena bulan puasa ni dan tampil bergaya di hari raya? Bagi yang dah kurus tu, biarlah ada ‘cutting/shape’ sket, tak de la straight jer. Sempat lagi ni, ada 3 bulan lagi. Kalau tak caya, cubalah korset PREMIUM BEAUTIFUL + LACTO LITE, confirm menjadi macam testimoni kekawan akak kat bawah ni:  

PUAN ZAINON, SEBELUM MEMAKAI PREMIUM BEAUTIFUL
PUAN ZAINON, SELEPAS MEMAKAI PREMIUM BEAUTIFUL
CIK MIMI SEBELUM MEMAKAI PREMIUM BEAUTIFUL (75KG)
CIK MIMI SELEPAS PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL (59kg)

 

Ini baru 2 contoh jer tau. Ada banyak lagi testimoni. Akak pun dah 4 tahun pakai Premium Beautiful. No regrets…Kalau diri sendiri jadi testimoni pun boleh tapi saja jer nak tunjuk kawan-kawan yang lain. Untuk kali ni akak upload 2 contoh jer dulu. Next time upload gambar orang lain pulak. Testimoni yang kat atas tu bukan tipu2 tau. Kalau nak jumpa dengan derang pun akak boleh bawa… Boleh tanya sendiri apa rahsia keberkesanan mereka menguruskan badan. Confirm senang jer, jawapannya mereka pasti:

 

1. Pakai Premium Beautiful hari-hari, minimum 8 jam sehari

2. Minum satu/dua sachet Lacto Lite sehari

 

Hasil dalam masa sebulan dah boleh dilihat. Tapi syarat memang kena disiplin la pakai Premium Beautiful dan minum Lacto Lite hari2. Kalau tak, memang tak jadi. Tak susah pun, kan? Pakai Premium Beautiful memang selesa, lagi pun anda memang pakai pakaian dalam hari2, kan? Sama ajela kalau pakai Premium Beautiful. Ganti jer pakaian dalam biasa kepada Premium Beautiful. Banyak faedahnya pakai Premium Beautiful berbanding baju dalam biasa. Lagi pun dengan pakai Premium Beautiful ni tak perlu nak berdiet dan berlapar teruk2. Atau nak bersenam setiap hari. Kalau boleh, lagi la bagus. Lagi cepat boleh turunkan berat badan tu, tapi masalahnya, kita sekarang ni always busy, tak sempat nak pegi bersenam petang-petang. Balik dari kerja dah nak malam, penat lagi tu. Tetapi jika anda memakai Premium Beautiful, setidak-tidaknya fungsi FIR yang ada pada Premium Beautiful tu dapat membantu melancarkan pengaliran darah anda sepanjang hari walaupun tak sempat nak berjoging.

 

Lacto Lite pula diminum waktu pagi sebelum makan dan sebelah malam sebelum tidur. Lihat pada keperluan. Kadang satu pun sudah mencukupi bagi yang tak berapa besar or untuk mantain. akak ambik satu sachet jer. Lacto Lite bukan hanya untuk kuruskan badan, tapi memang diperlukan utk bersihkan usus kita setiap hari. Usus kena bersih dulu setiap hari sebelum menerima nutrien yang baru pada hari tersebut. Usus bersih barulah nutrien diserap sepenuhnya, selain itu dapat menjaga kesihatan usus dan mengelakkan kanser usus.  Lagi maklumat Lacto Lite .   

 

Banyak faedah yang dapat diperolehi dengan menguruskan badan. Anda perlu ingat, sel-sel kanser gemarkan tempat yang berlemak dan kurang oksigen. Ramai kaum wanita yang mudah diserang kanser payudara kerana di kawasan tersebut banyak lemak terkumpul. Tambahan pula anda memakai baju dalam/bra yang menekan puting payudara menyebabkan kawasan tersebut tidak mendapat oksigen. Keadaan ini menggalakkan sel-sel kanser untuk hidup. Rekaan long bra Premium Beautiful dicipta untuk tidak menekan puting payudara dan mengandungi chitosan yang dapat merencat sel kanser. Selain itu renda-rendanya pula disulam tenun dengan teknologi FIR yang membantu melancarkan pengaliran darah dan mengelakkan pelbagai penyakit kronik yang lain.

 

Lemak-lemak yang berlebihan di kawasan abdomen pula menandakan lemak-lemak dalam organ dalaman(visceral fat) anda telah berlebihan. Lemak-lemak ini yang akan menyebabkan tekanan darah tinggi, strok, sakit jantung, diabetis dan pelbagai lagi penyakit kronik. Jadi apabila anda kuruskan badan sebenarnya anda telah mengelak hampir kesemua penyakit kronik dari menyerang anda. So apa salahnya keutamaan anda ingin sihat tapi cantik pula datang menyusul….

 

So, kepada anda yang berminat untuk membeli korset Premium Beautiful atau Lacto Lite, sila sms saya di 012-9300007. Atau ada nak tanya-tanya pasal Premium Beautiful or Lacto Lite pun boleh sms. Untuk sesiapa yang membeli satu set PREMIUM BEAUTIFUL sepanjang Mei dan Jun ni, saya akan bagi PERCUMA SATU KOTAK LACTO LITE(free untuk tempoh kegunaan sebulan).  Sebelum pakai, sila ukur pinggang anda dan ukur semula selepas sebulan pakai. Confirm ada pengurangan inci!!!  Jom order sekarang!!!! 

 

HARGA SATU SET PREMIUM BEAUTIFUL = RM 2366 (SAIZ KECIL) / RM 2600 (SAIZ BESAR)

 

HARGA SATU KOTAK LACTO LITE = RM158 (26 SACHET UNTUK KEGUNAAN SEBULAN)

 

(Kalau nak pakai free atau nak buat duit raya boleh buat appointment lain, kita jumpa..)

 

Okeyla untuk entri kali ini. Rajin-rajin la datang ke blog saya ni..

 

Sehingga berjumpa lagi………

♥sihatcantik4u

 

 

 

 
Leave a comment

Posted by on May 16, 2011 in Pembentukan badan

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: