RSS

Category Archives: Pengumuman

sihatcantik@karnival jom heboh Putrajaya

Hari ini dan esok (28-29 Mei) saya akan berada di booth bersebelahan pentas utama. Jemput datang ke booth saya untuk rundingcara percuma atau saja-saja nak tengok pun ok…Maaf terlewat buat pengumuman coz jemputan tu pun last minute jer. Jumpa anda di sana.

♥sihatcantik4u

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on May 28, 2011 in Pengumuman

 

Tags:

Masih Belajar

Proses nak buat blog mungkin nampak mudah bagi yang dah biasa. Tapi bagi orang macam saya, yang tak biasa berblogging ni, agak mengambil masa. So kira saya ni masih di peringkat belajar lagi ni. Kalau ada yang terkurang tu, faham-faham la ye. Kalau anda ada idea macam mana nak perbaiki lagi blog ni, dialu-alukan untuk memberi komen dan tunjuk ajar…

Ikutkan malas juga nak ada blog ni tapi memikirkan dengan adanya blog akan memudahkan lagi pertanyaan orang/kawan2 untuk saya jawab atau terangkan, saya berusaha juga la untuk buat. Bukan apa, banyak pertanyaan tak sempat saya nak jawab menerusi telefon atau nak pegi jumpa. Lagi-lagi yang jauh. Jadi setidak-tidaknya blog ni mampu juga la untuk saya bercerita. Selain tu, sekali cerita boleh cover ramai orang…. kita cuba belajar mempermudahkan kehidupan dengan penggunaan IT, betul tak? Semoga apa yang dihajatkan tercapai hendaknya. Amin…

♥sihatcantik4u

 
Leave a comment

Posted by on May 13, 2011 in Pengumuman