RSS

Tag Archives: Lacto Lite

Peliharalah Kesihatan Perut Anda

Salam buat semua.

Hari Isnin lepas saya pergi ziarah seorang kenalan di Hospital Putrajaya. Dia kena kanser perut. Baru diagnos, dah stage 4. Sebelum tu, dia selalu sakit perut. Doktor kata gastrik. Badan yang berisi dah jadi kurus kering. Last week baru dapat tau dia kanser. Dan yang paling menyedihkan saya, hari Jumaat, dapat berita, dia dah meninggal. Meninggal dalam usia yang masih muda. Zaman sekarang, penyakit datang dah tak mengenal usia. Jadi kepada kita yang masih hidup, berusahalah untuk menjaga kesihatan. Ajal maut memang di tangan Tuhan, tapi Tuhan telah mengamanahkan kita tubuh badan yang perlu kita jaga sebaiknya. Berusahalah untuk menjaganya.

Cuba tanya diri anda, pernahkah anda membersihkan perut/usus anda dari sisa-sisa toksin yang dah lama berkerak di dinding perut/usus? Sekali sekala, bersihkanlah bagi menjaga kesihatan dalaman. Lagi pun perut adalah punca kebanyakan penyakit. Jika perut sihat, kesihatan juga akan lebih sihat.

Cubalah produk Lacto Lite untuk membersihkan bahagian dalaman perut/usus anda. Anda pasti berpuashati dengan kesan yang akan anda rasai. Produk yang cukup berkesan tanpa memudaratkan kesihatan anda. Selain memelihara kesihatan dalaman perut/usus anda, juga dapat menguruskan badan anda.

Tampil lebih sihat dan anggun dengan produk Lacto Lite. Sekotak hanya RM158 (termasuk pos). 26 sachet (untuk kegunaan sebulan). Hubungi saya untuk dapatkan produk ini segera.

 

♥sihatcantik4u♥

 
 

Tags: , ,

Sihatkah anda?

Anda sihat? Tentu biasa orang bertanya dengan kita macam tu.. dan jawapannya tentulah ..sihat. Tapi, kita ni memang betul-betul sihat ke? Atau sekadar untuk menjawab pertanyaan mereka? Cuba selidiki diri kita. Sihatkah kita? Sukar untuk kita menentukan tahap kesihatan kita, tapi yang penting, berusahalah mengekalkan kesihatan yang baik kerana MENCEGAH itu adalah lebih baik daripada MENGUBATI. So, sebagai permulaan, amalkan untuk kosongkan dan bersihkan usus anda setiap pagi. Usus perlu dikosongkan dan dibersihkan dahulu dari bahan yang tak perlu yang dah masuk dalam perut kita. Mungkin dah terlebih makan burger, ayam goreng dan macam-macam lagi yang tak berkhasiat. So bila perut dah bersih, nutrien baru yang masuk dapat diserap sepenuhnya. Bukan aje boleh jadi lebih sihat, malah perut buncit juga boleh dielakkan. Bayangkan usus kita yang bersifat menganjal macam stokin, yang tak pernah dibersihkan seumur hidup kita. Bagaimana agaknya ketebalan toksin dan bahan buangan yang dah melekat kat dinding usus kita? Confirm berinci-inci… tu yang buncit memanjang perut tu. Dah usaha macam-macam pun perut susah nak susut.

Usus berperanan sebagai penyerap nutrien dan penyingkir sisa makanan yg tidak diperlukan.

Banyak faedahnya kalau kita menjaga usus kita. Di antaranya adalah untuk mengelakkan kanser usus, kanser ke-4 dalam senarai 10 penyakit utama dunia.

Usus yang sihat
 
Usus tak sihat 

Di antara tanda-tanda usus kita tidak sihat:

sakit abdomen, alergi, kekaburan mental, badan berbau, nafas busuk, sembelit, bebayang hitam di bawah mata, wajah kurang berseri, ekzema, keletihan, ketidakcernaan yang kerap, sering selsema, angin/kembung perut, paras kolesterol tinggi, buasir, sakit kepala, sakit bawah pinggang, tumpuan menjadi lemah dan juga menimbulkan masalah kulit.

Banyak sungguh penyakit yang terhasil hanya kerana usus kita tidak sihat. Apakah penyelesaian untuk memenuhi keperluan usus yang sihat???

Jangan buang masa lagi….cubalah produk Nurich Lacto Lite. Anda pasti akan merasai kesannya walaupun baru kotak pertama mencubanya… 

Cepat sms saya (012-9300007) untuk dapatkan produk ini segera…. hanya RM158/kotak (26 sachet).

RM158/kotak

 

♥sihatcantik4u

 

 
Leave a comment

Posted by on May 28, 2011 in Kesihatan

 

Tags: , , , , ,

Nak bergaya di Hari Raya..

Nampaknya raya tinggal beberapa bulan jer lagi.. anda yang anak dara and mak dara, tak nak ke sekali sekala bergaya di hari raya? Confirm nak, kan? Tapi kalau body cantik lagi tambah anggun bila pakai baju raya yang berpasang-pasang tu. Cik abang pun makin sayang. So, why not ambil kesempatan untuk kuruskan badan sempena bulan puasa ni dan tampil bergaya di hari raya? Bagi yang dah kurus tu, biarlah ada ‘cutting/shape’ sket, tak de la straight jer. Sempat lagi ni, ada 3 bulan lagi. Kalau tak caya, cubalah korset PREMIUM BEAUTIFUL + LACTO LITE, confirm menjadi macam testimoni kekawan akak kat bawah ni:  

PUAN ZAINON, SEBELUM MEMAKAI PREMIUM BEAUTIFUL
PUAN ZAINON, SELEPAS MEMAKAI PREMIUM BEAUTIFUL
CIK MIMI SEBELUM MEMAKAI PREMIUM BEAUTIFUL (75KG)
CIK MIMI SELEPAS PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL (59kg)

 

Ini baru 2 contoh jer tau. Ada banyak lagi testimoni. Akak pun dah 4 tahun pakai Premium Beautiful. No regrets…Kalau diri sendiri jadi testimoni pun boleh tapi saja jer nak tunjuk kawan-kawan yang lain. Untuk kali ni akak upload 2 contoh jer dulu. Next time upload gambar orang lain pulak. Testimoni yang kat atas tu bukan tipu2 tau. Kalau nak jumpa dengan derang pun akak boleh bawa… Boleh tanya sendiri apa rahsia keberkesanan mereka menguruskan badan. Confirm senang jer, jawapannya mereka pasti:

 

1. Pakai Premium Beautiful hari-hari, minimum 8 jam sehari

2. Minum satu/dua sachet Lacto Lite sehari

 

Hasil dalam masa sebulan dah boleh dilihat. Tapi syarat memang kena disiplin la pakai Premium Beautiful dan minum Lacto Lite hari2. Kalau tak, memang tak jadi. Tak susah pun, kan? Pakai Premium Beautiful memang selesa, lagi pun anda memang pakai pakaian dalam hari2, kan? Sama ajela kalau pakai Premium Beautiful. Ganti jer pakaian dalam biasa kepada Premium Beautiful. Banyak faedahnya pakai Premium Beautiful berbanding baju dalam biasa. Lagi pun dengan pakai Premium Beautiful ni tak perlu nak berdiet dan berlapar teruk2. Atau nak bersenam setiap hari. Kalau boleh, lagi la bagus. Lagi cepat boleh turunkan berat badan tu, tapi masalahnya, kita sekarang ni always busy, tak sempat nak pegi bersenam petang-petang. Balik dari kerja dah nak malam, penat lagi tu. Tetapi jika anda memakai Premium Beautiful, setidak-tidaknya fungsi FIR yang ada pada Premium Beautiful tu dapat membantu melancarkan pengaliran darah anda sepanjang hari walaupun tak sempat nak berjoging.

 

Lacto Lite pula diminum waktu pagi sebelum makan dan sebelah malam sebelum tidur. Lihat pada keperluan. Kadang satu pun sudah mencukupi bagi yang tak berapa besar or untuk mantain. akak ambik satu sachet jer. Lacto Lite bukan hanya untuk kuruskan badan, tapi memang diperlukan utk bersihkan usus kita setiap hari. Usus kena bersih dulu setiap hari sebelum menerima nutrien yang baru pada hari tersebut. Usus bersih barulah nutrien diserap sepenuhnya, selain itu dapat menjaga kesihatan usus dan mengelakkan kanser usus.  Lagi maklumat Lacto Lite .   

 

Banyak faedah yang dapat diperolehi dengan menguruskan badan. Anda perlu ingat, sel-sel kanser gemarkan tempat yang berlemak dan kurang oksigen. Ramai kaum wanita yang mudah diserang kanser payudara kerana di kawasan tersebut banyak lemak terkumpul. Tambahan pula anda memakai baju dalam/bra yang menekan puting payudara menyebabkan kawasan tersebut tidak mendapat oksigen. Keadaan ini menggalakkan sel-sel kanser untuk hidup. Rekaan long bra Premium Beautiful dicipta untuk tidak menekan puting payudara dan mengandungi chitosan yang dapat merencat sel kanser. Selain itu renda-rendanya pula disulam tenun dengan teknologi FIR yang membantu melancarkan pengaliran darah dan mengelakkan pelbagai penyakit kronik yang lain.

 

Lemak-lemak yang berlebihan di kawasan abdomen pula menandakan lemak-lemak dalam organ dalaman(visceral fat) anda telah berlebihan. Lemak-lemak ini yang akan menyebabkan tekanan darah tinggi, strok, sakit jantung, diabetis dan pelbagai lagi penyakit kronik. Jadi apabila anda kuruskan badan sebenarnya anda telah mengelak hampir kesemua penyakit kronik dari menyerang anda. So apa salahnya keutamaan anda ingin sihat tapi cantik pula datang menyusul….

 

So, kepada anda yang berminat untuk membeli korset Premium Beautiful atau Lacto Lite, sila sms saya di 012-9300007. Atau ada nak tanya-tanya pasal Premium Beautiful or Lacto Lite pun boleh sms. Untuk sesiapa yang membeli satu set PREMIUM BEAUTIFUL sepanjang Mei dan Jun ni, saya akan bagi PERCUMA SATU KOTAK LACTO LITE(free untuk tempoh kegunaan sebulan).  Sebelum pakai, sila ukur pinggang anda dan ukur semula selepas sebulan pakai. Confirm ada pengurangan inci!!!  Jom order sekarang!!!! 

 

HARGA SATU SET PREMIUM BEAUTIFUL = RM 2366 (SAIZ KECIL) / RM 2600 (SAIZ BESAR)

 

HARGA SATU KOTAK LACTO LITE = RM158 (26 SACHET UNTUK KEGUNAAN SEBULAN)

 

(Kalau nak pakai free atau nak buat duit raya boleh buat appointment lain, kita jumpa..)

 

Okeyla untuk entri kali ini. Rajin-rajin la datang ke blog saya ni..

 

Sehingga berjumpa lagi………

♥sihatcantik4u

 

 

 

 
Leave a comment

Posted by on May 16, 2011 in Pembentukan badan

 

Tags: , , , , , ,